Contact

CPPonderdelen.nl

Postadres (geen bezoekadres!! Onderdelen kunnen niet afgehaald worden bij ons!):
K. Brouwersstraat 28
6658 AC Beneden Leeuwen

Telefoonnummer: 0487 594946
Emailadres: info@cpponderdelen.nl

Bank:
RABO: 1123.24.649
IBAN: NL35 RABO 0112 3246 49
BIC: RABONL2U

BTWnummer: NL001912843B46

KvK: 73522856

Algemene voorwaarden

Algemeen
Op al onze artikelen zijn de volgende voorwaarden van toepassing, door te bestellen geeft u aan akkoord te zijn met deze voorwaarden. CPPonderdelen heeft het recht deze voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Koopovereenkomst
Wanneer u een bestelling bij ons plaatst heeft er een koopovereenkomst plaats gevonden. Wij behouden ons het recht voor, bestellingen al dan niet zonder opgave van redenen niet uit te voeren.

Artikelen
Al onze artikelen zijn nieuw.

Prijzen
De prijs staat bij het artikel vermeld. Deze is vermeld in euro’s en is inclusief 21% BTW. De door CPPonderdelen gehanteerde prijzen zijn exclusief verzend- en verpakkingskosten. Wij behouden ons het recht om teksten, prijzen en artikelen te verwijderen, te wijzigen of te veranderen. Alle prijzen en teksten zijn onder voorbehoud van typefouten.

Betalingen
Betalingen kunnen gedaan worden met iDEAL of door vooraf over te maken.

Uw privacy
U kunt van ons verwachten dat wij zeer discreet met uw gegevens omgaan en deze niet aan derden verstrekken en uitsluitend gebruiken om uw bestelling af te handelen.

Retouren
Bij aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument.
Artikelen kunnen geretourneerd worden indien:
• Er eerst via email contact is gezocht
De gemaakte verzend- en verpakkingskosten zijn voor de koper.

Aansprakelijkheid
CPPonderdelen is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is CPPonderdelen evenmin aansprakelijk noch verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van goederen tijdens verzending door PostNL.

Copyright
Het is verboden om afbeeldingen en teksten van onze webshop te gebruiken zonder dat daar toestemming voor is gegeven door CPPonderdelen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2024 CPPonderdelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel