Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

Algemeen

Op al onze artikelen zijn de volgende voorwaarden van toepassing, door te bestellen geeft u aan akkoord te zijn met deze voorwaarden. CPPonderdelen heeft het recht deze voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

 

Koopovereenkomst

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst heeft er een koopovereenkomst plaats gevonden. Wij behouden ons het recht voor, bestellingen al dan niet zonder opgave van redenen niet uit te voeren.

 

Artikelen

Al onze artikelen zijn nieuw.

 

Prijzen

De prijs staat bij het artikel vermeld. Deze is vermeld in euro’s en is inclusief 21% BTW. De door CPPonderdelen gehanteerde prijzen zijn exclusief verzend- en verpakkingskosten. Wij behouden ons het recht om teksten, prijzen en artikelen te verwijderen, te wijzigen of te veranderen. Alle prijzen en teksten zijn onder voorbehoud van typefouten.

 

Betalingen

Betalingen kunnen gedaan worden met  iDEAL of door vooraf over te maken. 

 

Uw privacy

U kunt van ons verwachten dat wij zeer discreet met uw gegevens omgaan en deze niet aan derden verstrekken en uitsluitend gebruiken om uw bestelling af te handelen.

 

Retouren

Bij aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument.

Artikelen kunnen geretourneerd worden indien:

• Er eerst via email contact is gezocht

 De gemaakte verzend- en verpakkingskosten zijn voor de koper. 

 

Aansprakelijkheid

CPPonderdelen is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is CPPonderdelen evenmin aansprakelijk noch verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van goederen tijdens verzending door PostNL.

 

Copyright

Het is verboden om afbeeldingen en teksten van onze webshop te gebruiken zonder dat daar toestemming voor is gegeven door CPPonderdelen.

© 2012 - 2024 CPPonderdelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel